Headerbild

Arnö IF

Skidspår och löpning

Kategorier

Nyårslopp på Arnö

2021-12-07 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

På nyårsafton så anordnar Arnö IF ett 5-kilometerslopp öppet för alla som joggar, promenerar, lufsar eller springer fort som tusan.

Det kommer även finnas möjlighet att ta sig runt en 2.8 kilometersslinga för den yngre generationen eller för den som tycker det känns mer rimligt.

Som det är vintersäsong finns risken att motionsspåren är alltför hala eller snöiga för löpning. Är underlaget för dåligt kommer vi att erbjuda en annan bansträckning.

Gemensam start sker vid Gyllenacka kl. 10.00, men kommer du en kvart innan kan du vara med på en gemensam uppvärmning. Nummerlapp hämtas senast 9.50 vid startplatsen.

Självklart har vi nummerlappar och tidtagning och det bästa av allt, du får en medalj!  

ANMÄLAN

Startavgift för föranmälningar är 50 kr för vuxna och 25 kr för barn. Efteranmälan på plats kostar 20 kr extra, alltså 70 kr för vuxna och 45 för barn.  Du föranmäler dig genom att skicka en swish per deltagare med namnet på den som deltar som meddelandetext.

Sista dag för föranmälan den 27 dec.

Telefonnummer att swisha till är 070–6558522 (mottagare Per-Olof Gottvall från styrelsen i Arnö IF). Du kan också skanna QR-koderna här nedan för att få rätt swishnummer. 

Swish vuxen 50 kr.

Swish barn 25 kr.

Allt överskott från loppet går till Barncancerfonden!

Så vad väntar du på? Anmäl dig idag! Nyårsfys innan nyårsmys, som vi brukar säga!